Studie open

Depressie

Een depressie is een psychische aandoening die wordt gekenmerkt door een sombere stemming, een gebrek aan levenslust en negatieve gevoelens en gedachten. Dit kan gepaard gaan met lichamelijke klachten en terugkerende doodsgedachten.

Depressie is een zware last om te dragen, en het kan soms voelen alsof er geen einde aan komt. Misschien heb je al verschillende behandelingen geprobeerd, maar zonder het gewenste effect. Of misschien heb je te maken gehad met bijwerkingen die het moeilijk maken om je dagelijkse leven te leiden.

Bij ons klinisch onderzoekscentrum begrijpen we de strijd die gepaard gaat met depressie. We zijn vastbesloten om nieuwe behandelingen te vinden die effectiever zijn en minder bijwerkingen hebben. Ons doel is om jou te helpen rust te vinden en je terug controle over je leven te geven.

Werkt je huidige behandeling niet voldoende? Overweeg dan om deel te nemen aan een van onze studies. Zo kan je niet alleen bijdragen aan de vooruitgang van de wetenschap, maar ook jezelf de kans geven op een betere toekomst.

Meld je vrijblijvend aan voor meer informatie.

Meld u aan

Doelgroep

  • Mannen en vrouwen
  • Leeftijd: 18-65 jaar
  • Al dan niet reeds gestart met antidepressiva
  • Onvoldoende baat bij de huidige behandeling met antidepressiva

Locatie

Anima Research Center
Alkerstraat 32Z (Blok D)
3570 Alken, België

of

Anima Research Center
Wetenschapspark 11-13 UHasselt
3590 Diepenbeek, België