Studie open

Studie atopische dermatitis en constitutioneel eczeem

Heeft u last van atopische dermatitis/constitutioneel eczeem en werkt je huidige behandeling onvoldoende?

Eczeem kan op verschillende manieren voorkomen. Er is de gekende droge, schilferende huid al dan niet gepaard met bultjes of korstjes. Anderzijds kan het ook in ergere mate voorkomen zodat er krabwonden ontstaan en de droge huid rode plekken van irritatie vertoont. Meest voorkomend symptoom dat gepaard gaat met eczeem is jeuk. Er is een verschil tussen psoriasis en eczeem. Deelnemers met psoriasis kunnen in dit onderzoek niet deelnemen.

U zal zelf misschien ervaren hebben dat de huidige crèmes/zalven helaas niet steeds even goed werkzaam zijn. De jeukende huid kan daarom voor dagelijks ongemak zorgen. Aangezien er voor u en uw lotgenoten nog geen sluitende oplossing is, zoekt de wetenschap verder om ook jullie te helpen in de toekomst. Anima Research Center is een studie gestart met een nieuw middel tegen atopische dermatitis/constitutioneel eczeem.

Overweegt u een deelname aan een klinische studie met een nieuw geneesmiddel ter behandeling van atopisch eczeem? Schrijf dan snel in want de plaatsen zijn beperkt.

Voorafgaand aan je eventuele deelname aan de studie, spreken we een  ‘screeningsgeprek’ af waarbij u de kans hebt om samen met de onderzoekarts de nodige vragen of onzekerheden op een discrete manier te bespreken.

Deelname aan de studie

  • 25% krijgt een placebo
  • 75% krijgt een actief testvaccin in 3 verschillende dosissen afhankelijk van de studiegroep waarin u zich bevindt

Meld u aan

Doelgroep

  • Ben je tussen de 18 en de 75 jaar oud?
  • Ben je in stabiele gezondheid?
  • Werkt je huidige behandeling voor atopische dermatitis/constitutioneel eczeem onvoldoende?

Programma

  • De studie duurt ongeveer 6 maanden
  • U zal gedurende deze periode ten minste 17 keer naar het studiecentrum moeten komen

Locatie

Anima Research Center
Alkerstraat 32Z (Gebouw D)
3570 Alken
België

Vergoeding

U ontvangt een vergoeding ter compensatie van de geïnvesteerde tijd en handelingen. Deze vergoeding is een vast bedrag van € 150,00 per bezoek. Je studiedeelname kan 17 bezoeken of meerdere inhouden. De bezoeken worden betaald op een persoonlijke elektronische Monizze-kaart, die u tijdens een gepland bezoek krijgt.