Nieuws

DOORBRAAK! Eerste RSV vaccin goedgekeurd voor ouderen

Binnen Anima Research worden er verschillende klinische onderzoeken uitgevoerd in de strijd tegen RSV. Hierbij staat de kwaliteit van de dataverzameling en het garanderen van patiënten veiligheid centraal. Al deze inspanningen, waar we deel van uit hebben gemaakt, hebben geleid tot een belangrijke doorbraak: de goedkeuring van een eeste vaccin voor de bescherming tegen een infectie met het RS Virus (RSV-vaccin)!

RSV is een veelvoorkomend, besmettelijk virus dat kan leiden tot potentieel ernstige luchtwegaandoeningen. De goedkeuring is gebaseerd op gegevens uit de positieve AReSVi-006 faseIII trialwaarbij Anima Research 228 proefpersonen heeft ingeschreven Deze studie toont uitzonderlijke doeltreffendheid aan bij oudere volwassenen, inclusief bij personen met onderliggende medische aandoeningen en bij personen tegen een ernstige RSV-ziekte.

De verschillende onderzoeken zijn nog lopende, maar we zijn alvast blij om deze resultaten met jullie
te kunnen delen:  https://www.gsk.com/en-gb/media/press-releases/us-fda-approves-gsk-s-arexvy-the-world-s-first-respiratory-syncytial-virus-rsv-vaccine-for-older-adults/

Wil je zelf deel uitmaken van klinische onderzoeken? Registreer je dan nu hieronder of kijk alvast
naar al onze actuele studies op de website! https://www.animaresearch.com/studies/
Schrijf je in op onze driemaandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe studies en ontwikkelingen.