Emelie Flemming-Parker

Emelie Flemming-Parker

Study Operations Manager

Emelie Flemming-Parker kreeg haar bagage klinische studie ervaring mee vanuit Canada. Ze zorgt ervoor dat het datamanagement van de studie vlot verloopt en stuurt mee de dagelijkse operations binnen Anima aan.


Dr. Laurent Veekmans

Dr. Laurent Veekmans

Medical Head of Laboratory

Dr. Laurent Veekmans, doctor in de geneeskunde, gediplomeerd arts palliatieve zorg. Zijn ervaring in de psychiatrie en palliatieve zorg stelt hem in staat verschillende vaardigheden te ontwikkelen voor patiëntgerichtheid bij de ontwikkeling van klinische onderzoeken en het schalen van meerdere psychiatrische stoornissen en stemmingsstoornissen. Dr. Laurent Veekmans is verantwoordelijk voor het begeleiden van de operatie en het definiëren, implementeren en bewaken van geaccepteerde normen van onze laboratoriumdiensten als medisch hoofd van het laboratorium. Zijn ervaring als onderzoeker en HR-functionaris stelt hem in staat om verschillende vaardigheden samen te voegen en bij te dragen aan het verbeteren van werving, prestatiebeheer, leren en ontwikkeling op de werkvloer.


Ine Vercammen

Ine Vercammen

Study Operations Manager

Ine Vercammen studeerde af als master in de biomedische wetenschappen. Na studie coördinator-, start-up coördinator-, Clinical Research Associate- en Clinical Lead ervaring, stuurt zij de dagelijkse operations binnen Anima aan.


Ben je +60 jaar?
Neemt deel aan een proef voor een experimenteel RSV-vaccin

Meer info over deze studie

Nieuwbericht over RSV

Scroll to Top